ГРЕАЧ QF STRIPS 0,15OHM

More Views

ГРЕАЧ QF STRIPS 0,15OHM

Availability: На состојба

Грејач на честички QF за Vaporesso SKRR atomizer е наменет за корисници кои сакаат да се хранат директно во белите дробови.
ден 339,00
OR

VIP цена: ден 305,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Слични производи

Oпис

Детали за производот

Грејач на честички QF за Vaporesso SKRR atomizer е наменет за корисници кои сакаат да се хранат директно во белите дробови.

Иновативната заштитна "капа" во самиот грејач спречува најмалку спреј на течности кога се користи.Греењето поддржува работа од 50 - 80W и најдобри резултати кога работи помеѓу 65 – 75W

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.