УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Со нарачување на производите прифаќате следниве услови на користење. Продажба на производите е дозволена ИСКЛУЧИВО на полнолетни лица (+18год.)
Oсоби со повишен крвен протисок, трудници,доилки како и особи преосетливи на никотин потребно е да консултираат лекар.пред употреба на електронска цигара.

Сите цени се изразени во денари(MK) со вклучен ДДВ.

НАРАЧУВАЊЕ

Производите се нарацуваат по електронски образец, со одбирање на производот и клик на ПОРАЧАЈ, производот се сместува во Вашата куповна КОРПА, потоа може да продолжите со вашето пазарување и да додадете и други производи. По одбирот на вашите сакани производи, со кликање на копчето НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ, web sajt Ве води понатамо по ред до местото каде морате  да потврдите исправност на внесените податоци и да одберете  еден од понудените начини на плаќање и достава. Кога ја примаме Вашата нарачка ќе добиете  e-mail со потврда за успешно направена нарачка, и со комплетна спецификација за понатамошно следење на Вашата нарачка.

ПЛАЌАЊЕ

Засега единствен начин на плаќање, е по испораката на нарачаната робата


ГАРАНЦИЈА

Сите артикли од насиот асортиман се произведени од страна на реномирани светски произведувачи на е-цигари и течности.  umbrellashop.мк како продавач гарантира за квалитет и оргиналност на сите производи во понудата.
Изгубена фискална сметка доведува до губење на гаранцијата.
 Во случај на откажување на договорот, Потрошувачот има право за поврат на сретства или замена на нов производ.
Сретствата ке бидат вратени на потрошувачот по враќането на робата во законски определен рок притоа производот треба да не е употребуван и оштетен, поради неправилно користење.
Трговецот има право да го не ги врати сретствата на потрошувачот доколку се консатира дека робата не е исправна или употребена, поради неправилна или неадекватно користена.
Образецот за договор можете да го превземете ОВДЕ.