Mанифестации

  • Промоции

    На ден 22.06.2019, 06.07.2019. и 13.07.2019 градскиот парк Школка во Скопје со почеток од 11ч одржуваме промоции за е-цигари! Амбрела ви нуди бесллатна проба на вкусовите и за секој посетител купон со 20% попуст на целокупниот асортиман. Посетете не, бидете и Вие дел од настанот, кој го организираме ќе ни биде чест.

1 ставка/и