ЗА НАС

Umbrella Corporation LTD d.o.o. е основана во 2010 година во Белград, Србија.

Umbrella денес е присутна во 3 земји во регионот: Србија, Босна и Херцеговина и Македонија.

Бројот на продажни места на Umbrella во регионот е околу 40. Овој број постојано се зголемува заради постојаниот развој на пазарот и отворањето на нови продавници на „Umbrella“.

Покрај сопствениот канал за продажба, „Umbrella“ разви и дистрибутивна мрежа со 700+ продажни места во регионот (трафики, бензински пумпи, аптеки, маркети, мобилари и електронски продавници ...).

Деловната филозофија на „Umbrella“ се заснова на мотивот да им ги обезбеди на своите долгогодишни, лојални клиенти кои веруваат во брендот „Umbrella“ најквалитетните, најатрактивните, најактуелните и најиновативни производи по конкурентни пазарни цени.

Исто како чадорот штити од дожд или сонце ... компанијата Umbrella ги штити своите клиенти преку обезбедување на производи кои промовираат здравје, бидејќи претставуваат поздрава алтернатива.

Umbrella - Глобални брендови на едно место:

 • Umbrella е-цигари - најпродавани во регионот!
  - Најдобрите производители и фабрики на електронски цигари во светот, особено за компанијата „Umbrella“, произведуваат електронски цигари под „Umbrella“, регистриран и добро познат бренд низ целиот регион, следејќи ги сите иновативни и популарни трендови на светскиот пазар.
 • Umbrella е-течности - произведени во Србија во сопствената лабораторија на Umbrella!
  - Umbrella Basic line- е-течности спакувани во уникатни шишиња од 10ml / 30ml со голем избор на aроми и дози на никотин
  - Umbrella OLE line - специјална линија на е-течности во шишиња од 10ml со голем број уникатни, комплексни вкусови
  - Umbrella PREMIUM line - е-течности со повеќе VG, помоќни ароми и повеќе пареа, спакувани во стаклени шишиња од 30 ml.
 • Flavour Art Италија - Umbrella е ексклузивен дистрибутер за 3 земји во регионот за овие многу популарни и клинички тестирани течности.
 • Richy Liqua, Република Чешка - Umbrella е ексклузивен дистрибутер за 3 земји во регионот за овие течности со верни вкусови на тутун и овошје.
 • Е-цигари од најпопуларните светски брендови: Joyetech, Eleaf, Wismec, Kangertech, Vaporesso, Justfog, Innokin, GeekVape ...

 • HOVERBOARDS - најголем избор на модели, популарни цени, овластен сервис
 • Playboy запалки – атрактивни, со син пламен и познат стил на бренд
 • Playboy КОНДОМ - популарен светски бренд за здравје и безбедност - Umbrella е ексклузивен дистрибутер за 3 држави во регионот
 • Umbrella Сребрена ракавица - уникатен и единствен козметички производ во регионот базиран на сребро

Посетете нè и придружете се на ВИП КЛУБ на Umbrella!