Kонтакт

Информации за контакт

* Задолжителни полиња

АМБРЕЛА КОРОПРАЦИЈА ДОО СКОПЈЕ

СЕДИШТЕ, МАЛОПРОДАЖБА И СЕРВИС

АМБРЕЛА КОРОПРАЦИЈА ДОО СКОПЈЕ
ул: Киро Крстевски бр 8.
тел.02/3230-941,3230-942 мобилен 072/230-107
Работно време: Понеделник - Петок од 08:00 до 16:00
e-mail: info@umbrellashop.mk

City Mall СКОПЈЕ
ул. Љубљанска 4К2/1.
Работно време од: 10:00-22:00
тел:071/247-104

Ramstore Mall Скопје
ул.Свети Кирил и Методи бр: 13 КГ 20/1
Работно време од: 10:00-22:00
тел:072/230-106

Capitol Mall Скопје
ул: Јане Сандански 71А
Работно време од: 10:00-22:00
тел:072/266-474

Point Retail Park Скопје
ул: Македонско Косовска Бригада 67
Работно време: Понеделник - Сабота 12:00h -20:00h
тел:070/348-020