Вести

 • Umbrella Shop во East Gate Mall

  Со огромно задоволство Ве покануваме на големото отварање на Umbrella shop во East Gate Mall. Следете го овој настан, и дознајте ги попустите и промоциите на нашиот асортиман. Ве очекуваат СУПЕР иненадувања!!!
 • ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

  Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека повторно е активно продажното место на Киро Крстевски бр.8, Скопје нас. Кисела Вода секој работен ден од 08h- 18h. Повелете Ве очекуваме, Ваша Амбрела
 • Flavour Art се повторно достапни во сите продажни места на Амбрела

  Почитувани Клиенти ве известуваме дека единствените клинички и лабараториски течности Flavour Art се повторно достапни во сите продажни места на Амбрела. Посететене и одберете го вашиот омилен вкус.
 • Corona update - Ново работно време

  Почитувани, Ве известуваме дека од 15.05.2020. отворени се нашите продажни места во моловите. Истите ќе работат со следново работно време: City Mall, Capitol Mall i Ramstore Mall од понеделник до сабота од 10 до 18 часот. Недела е неработен ден. Retail Point Park од понеделник до недела од 10 до 22 часот. Централата на Umbrella, на ул Киро Крстески 8 во Кисела Вода ќе работи од понеделик до петок од 8 до 16 часот. За сите дополнителни информации можете да ги добиете на тел: 072/230-107 и 070 348 020
 • 7. APRIL - АПРИЛ СВЕТСКИ ДЕН НА ЗДРАВЈЕТО

  Светскиот ден на здравјето оваа година има поголемо значење од кога било претходно. Човештвото се соочува со корона вирусот, најголемиот предизвик во модерната историја. Слоганот на овогодинешниот Светски ден на здравјето е: "Поддржете ги медицинските сестри и акушерките".
 • Важно известување

  Почитувани потрошувачи! Ве известуваме дека според новиот закон за тутун кој важи од 01.04.2020. а со него се опфатени и течностите за електронски цигари, ние имаме обврски кон државните институции. Со оглед на настанатата состојба работите се одложија и чекаме нивни одговор. Ве молиме за трпение. Штом добиеме одговор веднаш ќе Ве известиме. Однапред Ви бладариме на разбирањето. Останете во добро здравје.
 • Пушачите на вистинските цигари се во група на најзагрозени од тешки симптоми на корона

  Рецепторот за кој вирусот се врзува за пневмонија е значително покачен во белите дробови на пушачите и оние со хипертензија. Пушачите се повеќе склони кон пневмонија и имаат потешка клиничка слика со овој вирус затоа што пушењето природно им штети на белите дробови. За тоа не треба да се зборува “, рече д-р Несторовиќ во интервју за Телеграф.
 • Вистината за производите за загревање на тутунот

  Пушачите неодамна се сугерираат како помалку штетна алтернатива на производите за загревање на тутунот. Иако постои релативно мало научно истражување кое ја испитува штетноста на емисиите на овие ТУТУНСКИ производи, повеќето укажуваат дека, всушност, производите за загревање на тутунот не се поздрава алтернатива на класичниот тутун.
 • Nic Salt - течности со никотински соли

  На сам почеток да разјасниме – течности со никотински соли не се солени. Течностите со сол во комбинација со квалитетен POD-уред ќе му дадат на секој пушач највистинска смисла за користење цигари од тутун, но ајде да започнеме од почеток.
 • КАКО ДА ОДБЕРЕТЕ ЕЛЕКТРОНСКА ЦИГАРА?

  Повеќето од нас, во нашата прва средба со електронскиот свет на цигари, се најдовме во многу тешка ситуација наречена ИЗБОР НА МОЈАТА ПРВА ЕЛЕКТРОНСКА ЦИГАРА. Она што е олеснителна околност е тоа што голем број на корисници дојдоа во нашите продавници како што беше препорачано и тие го бараа истиот модел користен од нивниот пријател (роднина, партнер, колега ...), така што беше полесно да се избере затоа што веќе го пробаа овој модел и слушнале позитивни искуства за него. Како и да е, оние кои слушнале само за електронски цигари како најдобар начин да го напуштат тутунот, морале да одлучат за нивниот прв модел, а кога ќе видат огромен асортиман на електронски цигари во продавницата (или на страницата), тоа може да биде голем проблем. Во овој текст ќе се обидеме да одговориме на многу прашања што ќе ви помогнат при купување е-цигара.

1-10 of 22

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3