ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Приватни податоци кои внесувате за време на нарачување на производи:име и презиме, адреса и телефонски број користиме исклучиво за известување на вашата нарачка и достава на робата. Вашата e-mail адреса ја користиме исклучиво за известување на нарачката како и новостите ако се пријавите за истите.
Се обврзуваме за приватност на Вашите податоци кои ќе бидат користени исклучиво само во сверата на купување и нема да бидат претставувани на трети лица.