ГРЕАЧ QF MESHED 0.2 OHM

More Views

ГРЕАЧ QF MESHED 0.2 OHM

Availability: На состојба

QF Meshed греач за Vaporesso SKRR атомизер е наменет за корисниците кои преферираат вовлекување директно во бели дробови. Иновативната заштитна „капа„ внатре во самиот греач спречува прскање на течности при користењето.
Греачот поддржува работа од  50 - 80W, а најдобри резултати дава кога работи помеѓу 65-75W

ден 340,00
OR

VIP цена: ден 306,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

QF Meshed греач за Vaporesso SKRR атомизер е наменет за корисниците кои преферираат вовлекување директно во бели дробови. Иновативната заштитна „капа„ внатре во самиот греач спречува прскање на течности при користењето.
Греачот поддржува работа од  50 - 80W, а најдобри резултати дава кога работи помеѓу 65-75W

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.