Атомизер Jem

More Views

Атомизер Jem

Availability: На состојба

Jem атомизерот е од Innokin компанијата и е одличен атомизер за секој почетник или обожавател на употреба на МТЛ режимот.
ден 1.175,00
OR

VIP цена: ден 1.057,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Опис на производот:
Jem атомизерот е од Innokin компанијата и е одличен атомизер за секој почетник или обожавател на употреба на МТЛ режимот.

Содржина на пакетот:
1 x Jem атомизер,
2 x Jеm грејач 1,6 ом,
1 x Резервно стакло за атомизер,
1 силиконски дихтунг,
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики:
Дијаметар: 14,5 мм
Капацитет: 2мл

Полнење на атомизерот:
Течноста се истура во атомизерот одозгора. Прво, одвртете го капакот на атомизерот и истурете течност во атомизерот низ дупките на страната. За време на првото истурање, почекајте неколку минути за грејачите добро да ја апсорбираат течноста.

Промена на грејачот:
Грејачот е прицврстен за основата на атомизаторот. Прво, одвртете ја основата на атомизерот од телото на атомизерот, а потоа одвртете го грејачот од основата и навртете го новиот грејач на своето место.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи