Aтомизер Melo III

More Views

Aтомизер Melo III

Availability: На состојба

Eleaf Melo III унапредена верзијја на серија MELO (Clear) атомизери кои се направени за користење со батерии кои можат да пружат голема излезна моќ.
ден 1.875,00

VIP цена: ден 1.687,50

* Задолжителни полиња

ден 1.875,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Eleaf Melo III унапредена верзија на серија MELO (Clear) атомизери кои се направени за користење со батерии кои можат да пружат голема излезна моќ. Делови за MELO IIIатомизери се направени од нерѓосувачки челик и најквалитетно стакло. Греачи од 0,3 и од 0,5 оми (Ω) овозможуваат најдобра густа пареа и може да работат со батерии кои имаат голема излезна моќ.Кога ќе се стават греачи од никел и титаниум(не се составен дел од пакетот), Постанува погоден за користење со сите батерии кои имаат функции на температурна контрола. Зафатнина на атомизерот е 4ml. Kaрактеристики: Должина: 65mm; Пречник: 22mm; Капацитет: 4ml; Навој: 510; Maтеријал: нерѓосувачки челик. Содржина на пакетот: 1 x aтомизер MELO III; 1 x CLEAR (EC) греач 0,3ohm; 1 x CLEAR (EC) греач0,5ohm; Диктон гумички.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.