Aegis X 200W

More Views

Aegis X 200W

Availability: На состојба

Aegix Х - вистинскиот звер!
Ова е дефинитивно еден од најдобрите модови во нашата палета. Aegis X ни доаѓа од Geek Vape. Она што го издвојува од конкуренцијата е дека овој режим е 100% водоотпорен, а исто така е отпорен на удар и прашина. Како што подразбира и неговото име, максималната излезна моќност што може да ја обезбеди е фантастична 200W. Има чип AS 2,2 што, како што вели Geek Vape, е двојно подобар од кој било друг конкурент. Исто така, доаѓа со неверојатен 2,4 ”TFT екран кој совршено ги прикажува сите потребни информации. Изработено е од шест различни видови материјали и буквално ве остава без здив на прв поглед.

ден 5.200,00

VIP цена: ден 4.680,00

* Задолжителни полиња

ден 5.200,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Aegix Х - вистинскиот звер!
Ова е дефинитивно еден од најдобрите модови во нашата палета. Aegis X ни доаѓа од Geek Vape. Она што го издвојува од конкуренцијата е дека овој режим е 100% водоотпорен, а исто така е отпорен на удар и прашина. Како што подразбира и неговото име, максималната излезна моќност што може да ја обезбеди е фантастична 200W. Има чип AS 2,2 што, како што вели Geek Vape, е двојно подобар од кој било друг конкурент. Исто така, доаѓа со неверојатен 2,4 ”TFT екран кој совршено ги прикажува сите потребни информации. Изработено е од шест различни видови материјали и буквално ве остава без здив на прв поглед.

СОДРЖИНА ЗА ПАКЕТ
1 x Aegix X 200W
1 x USB кабел

КАРАКТЕРИСТИКИ
- Димензии: 90мм х 31,3мм х 56,1мм
- Максимална излезна моќност: 200W
- Тип на навој: 510
- Батерии ќелии (не се вклучени во пакетот): Висока стапка 18650 (наша препорака е да користите батерии ќелии со струја поголема од 20 А со овој режим)

Упатства за коректна употреба
Прво, треба да ставите 18650 батерии во режимот. Батериите се поставуваат на долната страна од режимот со отворање на капакот и поставување на ќелиите на батеријата. Режимот се отклучува со притискање на копчето за активирање пет пати по ред и на истиот начин се заклучува. При повлекување потребно е да го држите копчето за активирање. Екранот ги прикажува сите потребни информации и може да ги прикаже во три различни распоред. Работниот режим е многу лесен за менување со постојано притискање на копчињата за активирање трипати по ред додека режимот е отклучен, кој влегува во менито и копчињата + и - се движат низ менито и изберете ги соодветните функции. Во зависност од материјалот од кој се направени грејачи (Кантал, никел, титаниум, SS316L ...), мора да се избере соодветниот режим на работа.

ПОЛНЕЊЕ НА БАТЕРИЈА
Батериите се полнат преку испорачаниот USB кабел или преку надворешен полнач за батерии 18650. Ако се полни преку USB кабел, USB-кабелот мора да се вклучи во USB-портата што се наоѓа на долниот дел од режимот. Додека ја полните батеријата преку USB кабел, можете да ја користите електронската цигара без пречки

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.