Греач BF SS316 0,6ohm

More Views

Греач BF SS316 0,6ohm

Availability: На состојба

Греач BF SS316 0,6ohm е направен за користење во сите модели на електронски цигари кои користат греачи за Cubis.
ден 170,00
OR

VIP цена: ден 153,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Греач BF SS316 0,6ohm е направен за користење во сите модели на електронски цигари кои користат греачи за Cubis.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи