Drizzle Fit

More Views

Drizzle Fit

Availability: На состојба

Drizzle Fit е неверојатно мал мод соодлични карактеристики.Наменет е за сите не само за почетници.Три предефинирани режими на работа овозмоѓуваат совршено искуство во текот на користењето.
ден 2.712,00

VIP цена: ден 2.440,80

* Задолжителни полиња

ден 2.712,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Drizzle Fit е неверојатно мал мод соодлични карактеристики.Наменет е за сите не само за почетници.Три предефинирани режими на работа овозмоѓуваат совршено искуство во текот на користењето

Содржина на пакетот:
1 x Drizzle Fit мод,
1 x Drizzle Fit атомизер,
1 x EUC Mini CCELL греач 1.3Ω,
1 x EUC Mini Traditional CCELL греач 1.4Ω,
1 x Dihtung гумичка,
1 x Rezervno staklo,
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики:
Должина: 97mm
Ширина: 33,3mm
Длабочина: 23,3mm
Капацитет на танкот: 1,8ml
Батерија: 1400mAh
Максимална излезна сила: do 40W

Како се користи
ОТКЛУЧУВАЊЕ  / ЗАКЛУЧУВАЊЕ :
Drizzle Fit електронската цигара се отклучува последователно со брзо притискање на тастерот 5 пати по ред а на ист начин се заклучува. После отклучувањето ЛЕД ламбицата ќе засвети 3 пати во црвена,сина и зелена боја

Користење:
Неопходно е да се држи притиснат тастерот за активација додека се користи електронската цигара

Режим на работа:
Доколку се користат  EUC мини греачи (отпор ≥ 1Ω) може да се изберат еден до три  предефинирани режими на работаmože se birati jedan od tri predefinisana režima rada, HIGH (зелено светло), MEDIUM (плаво светло) и LOW (црвено светло). Режимот на работа се менува така што тастерот за активација ќе се притисне 3 пати по ред. Доколку се користи некој друг грејач (отпор < 1Ω) Drizzle Fit ќе работи автоматски во HIGH режим на работа.

Полнење на батеријата:

Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел кој доаѓа во пакувањето. Потребно е да се приклучи кабелот на било кој УСБ извор за напојување (зиден адаптер, компјутер...)  а другиот дел да се приклучи во УСБ портот на електронската цигара.Кога батеријата потполно ќе се наполни, лампицата на тастерот престанува да свети. Drizzle Fit може да се користи и додека батеријата се полни


Индикација дека батеријата е полна:
Kога во текот на користењето лампицата свети со бела боја батеријата е полна помеѓу 100% и 70% а кога ќе премине во сина боја батеријата е полна меѓу 69% и 30% , кога ќе премине во црвена боја батеријата е полна помеѓу 29% i 0%.

 

Ставање на течност:
Најпрво е потребно да се одврти поклопецот на атомизерот а после тоа се сипува течност во атомизерот покрај зидот на атомизерот, никако во централниот канал.Капацитетот на атомизерот е 1,8 мл течност

 

Замена на греачот:
EUC греачите не се зашрафени ни за еден дел од атомизерот а се наоѓаат помеѓу базата на атмизерот и телото на атомизерот. Потребно е да се одврти базата од телото, да се извади стариот грејач и на негово место да се позиционира нов

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.