Спирална муштикла за eGo AIO

More Views

Спирална муштикла за eGo AIO

Availability: На состојба

Спиралната муштикла е карактеристична поради што од внатрешната страна има спирала која спречува прскање на течност во устата во текот на користењето на електронската цигара.
ден 90,00

VIP цена: ден 81,00

* Задолжителни полиња

ден 90,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Спиралната муштикла е карактеристична поради што од внатрешната страна има спирала која спречува прскање на течност во устата во текот на користењето на електронската цигара.Муштиклата е со стандардни димензии (510)што значи одговара на сите атомизери.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.