Атомизер Mini Energy за Elegance+B24 Energy

More Views

Атомизер Mini Energy за Elegance+B24 Energy

Availability: На состојба

Mini Energy атомизер за електронска цигара ELEGANCE ENERGY
ден 249,00

VIP цена: ден 224,10

* Задолжителни полиња

ден 249,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Слични производи

Oпис

Детали за производот

Mini energy атомизерот има капацитет 1ml и константно овозможува голема пареа и интензивна арома. Како атомизерот би траел подолго потребно е да се придржувате според упаството поврзано за повлекувањата кои не треба да бидат подолги од 3 - 4 секунди, како ни повеќе од 10-12 пати по ред што имитира 1 испушена вистинска цигара. После тоа атомизерот се загрева и е потребна кратка пауза. Исто така водете сметка секогаш да има течност во атомизерот бидејќи ако се "повлекува на суво" атомизерот може да прегори. Доколку после одреден временски период осетите да електронската цигара не дава доволна количина на пареа заменете го атомизерот со нов.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.