ГРЕАЧ ЗА ELLO HW 1 - 0,2ohm

More Views

ГРЕАЧ ЗА ELLO HW 1 - 0,2ohm

Availability: На состојба

Греач за Ello може да се користи во размер на силата 40 до 80W, но најдобри резултати дава на работа помеѓу 50 и 65W.
ден 215,00
OR

VIP цена: ден 193,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Греач за Ello може да се користи во распон ан силата од 40 дo 80W, но хајдобри резултати дава помеѓу 50 и 65W. ВАЖНА НАПОМЕНА: Задолжително да се натопи греачот со неколку капки течност пред да се употреби прв пат.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.