Силиконска фотрола за еGo AIO

More Views

Силиконска фотрола за еGo AIO

Availability: На состојба

Силиконска фотрола за Joyetech eGo AIO модел ќе ја заштити Вашата електронска цигара од гребење и оштетување.
ден 125,00

VIP цена: ден 112,50

* Задолжителни полиња

ден 125,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Силиконска фотрола за Joyetech eGo AIO модел ќе ја заштити Вашата електронска цигара од гребење и оштетување.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.