ГРЕАЧ ЗА AMOR NSE WS04 1.3 OHM

More Views

ГРЕАЧ ЗА AMOR NSE WS04 1.3 OHM

Availability: На состојба

Грејачот 1,304hm WS04 е дизајниран за корисници кои претпочитаат режим на електронска цигара на МТЛ (прво до уста и бели дробови).
Излезната моќност под која е идеално да се користи овој грејач се движи од 8W до 14W.

ден 170,00
OR

VIP цена: ден 153,00

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Грејачот 1,304hm WS04 е дизајниран за корисници кои претпочитаат режим на електронска цигара на МТЛ (прво до уста и бели дробови).
Излезната моќност под која е идеално да се користи овој грејач се движи од 8W до 14W.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.