iJust 3 3000mAh 80W

More Views

iJust 3 3000mAh 80W

Availability: На состојба

iJust 3 батеријата е најубавата и најмоќната батерија во серијата iJust.
ден 2.299,00

VIP цена: ден 2.069,10

* Задолжителни полиња

ден 2.299,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

iJust 3 батеријата е најубавата и најмоќната батерија во серијата iJust. Со излез од 80W, со капацитет од 3000mAh и со дијаметар од 25mm, оваа батерија станува сон на секој корисник на електронски цигари.

 

Карактеристики

Дијаметар: 25mm

Должина: 86mm

Тежина: 100.7

Батерија: 3000mAh

Излезна моќност: 80W

 

Како се користи

 

Отклучи / заклучи:

Батеријата iJust 3 е отклучена последователно, брзо притискање на копчето 5 пати по ред, по што светлото трепка 5 пати. Се заклучува на ист начин.

 

Употреба:

Неопходно е да продолжите со притискање на копчето за активирање се додека не се користи електронската цигара.

 

Полнење на батеријата:

Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел. Неопходно е да го поврзете кабелот со било кој USB извор на енергија (ѕиден адаптер, компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронската цигара. Кога батеријата е целосно наполнета, светлото на цигарата престанува да трепка. Овој модел исто така може да се користи додека батеријата се полни. Кога во текот на користењето на светло зелена, батеријата е наполнета помеѓу 100% и 60%, кога предиво во портокалова е обвинет за батеријата помеѓу 59% и 30%, кога ќе се земе сината батеријата е наполнета помеѓу 29% и 10%, и кога на светло-црвени Полнењето на батеријата е меѓу 9% и 0%.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.