Атомизер Melo 300 3,5ml

More Views

Атомизер Melo 300 3,5ml

Availability: На состојба

MELO 300 атомизер е атомизатор на неверојатни карактеристики.
ден 2.305,00

VIP цена: ден 2.074,50

* Задолжителни полиња

ден 2.305,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

MELO 300 aтомизер е атомизатор на неверојатни карактеристики. За да го даде својот максимум бара режими кои можат да обезбедат моќност над 100W. Atomizer MELO 300 користи моќни ES Sextuple 0,17ohm глави кои имаат дури шест посебни грејачи за намотување и можат да работат со моќност до 300W, што го прави неверојатен облак од пареа. Карактеристики: Капацитет на распрснувач: 3,5ml; Дијаметар на атомизаторот: 26mm; Должина на атомизаторот: 55mm. Содржина на пакувањето: 1 x атомизатор MELO 300; 2 х ЕС Секундарна 0,17ohm грејач.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.