АТОМИЗЕР AMOR NSE

More Views

АТОМИЗЕР AMOR NSE

Availability: На состојба

Amor NSE, практичен aтомизер од WISMEC дизајниран за MTL и DTL употреба, сигурно ќе ви обезбеди одлично искуство со вкус со интензивен вкус и огромни облаци од пареа.
ден 1.390,00

VIP цена: ден 1.251,00

* Задолжителни полиња

ден 1.390,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Amor NSE, практичен aтомизер од WISMEC дизајниран за MTL и DTL употреба, сигурно ќе ви обезбеди одлично искуство со вкус со интензивен вкус и огромни облаци од пареа.

Содржина на пакетот:
1 x Atomizer Amor NSE 3ml,
1 x Греј WS04 MTL 1.3ohm,
1 x Грејач WS-M 0.27ohm

Пополнување на атомизерот
Многу елегантен начин на пумпање на течности во амозаторот Аморе NSE е само една од предностите. Прво, извлечете го устата и потоа притиснете го капакот на атомизаторот во означената страна и се појавува дупка за отстранување на течноста.

Регулација на проток на воздух за да се произведе ефект на посилен или помал вкус
Протокот на воздух се регулира многу лесно со вртење на прстен за контрола на протокот на воздух. Прстенот за контрола на воздухот се наоѓа на дното на атомизаторот.

Резервни грејачи
Грејачот е прицврстен на основата на атомизаторот. Прво, исклучете ја основата на атомизаторот од телото на атомизаторот, исфрлете го стариот грејач од основата, пресвртувајте го новиот грејач и вратете ја основата на телото на распрснувачот.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.