Атомизер ProCore Remix

More Views

Атомизер ProCore Remix

Availability: На состојба

Atomizer ProCore REMIX обезбедува голем број на функции кои ниту еден атомизатор не можеше да ги испорача за вас.
ден 3.330,00
OR

VIP цена: ден 2.997,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Атомизерот ProCore REMIX обезбедува голем број на функции кои ниту еден атомизатор не можеше да ги испорача за вас. Овој атомизатор можете да го користите како стандарден атомизатор на под-ом со соодветни грејачи, како што е RDA (обновлив атомизатор за капење) и како RTA (обновлив атомизатор на резервоарот). Пакетот обезбедува многу делови кои овозможуваат употреба на atomizer на секој од овие начини.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.