Sophies арома на наргиле Icy Mint 50gr

More Views

Sophies арома на наргиле Icy Mint 50gr

Availability: На состојба

Феноменални Sophies ароми за наргиле со 0% тутун и 0% никотин.
ден 390,00
OR

VIP цена: ден 351,00

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Феноменални Sophies ароми за наргиле со 0% тутун и 0% никотин. Во пакувањето покрај аромата добивате и две муштикли за уста.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.