Umbrella CUBE +

More Views

Umbrella CUBE +

Availability: На состојба

Umbrella Cube + е надграден модел на Cube - посилен, поиздржлив , напојуван со единствена надворешна батерија 18650.
Максималната излезна моќност на овој модел е 80W.

ден 2.655,00

VIP цена: ден 2.389,50

* Задолжителни полиња

ден 2.655,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella Cube + е надграден модел на Cube - посилен, поиздржлив , напојуван со единствена надворешна батерија 18650.
Максималната излезна моќност на овој модел е 80W.

Содржина на пакетот
1 x Umbrella CUBE +
1 x  Umbrella CUBE POD резервоар
1 x Греач Cube 0,4 оhм DL
1 x Греач Cube  1,2 оhм MTL
1 x CUBE + муштикла за уста
1 x Type-C  USB кабел за полнење

Општи карактеристики
Димензии: 91 x 44,2 x 21,4мм
Излезна моќност: 1 - 80W
Капацитет на резервоарот: 2,6 ml
Батерија: 18650 надворешна батерија
(не е составен дел од пакетот)
Дисплеј: 0,96 инчи OLED
Опсег на отпорност: 0,15 - 3
Спецификација за напојување: 5V / 2A

КАКО СЕ КОРИСТИ
Позиционирање на батеријата:
Прво, извадете го капакот на батеријата што е магнетно прикачена на CUBE +. Потоа поставете една 18650 батерија во дадената позиција.

ЗАБЕЛЕШКА:
Од безбедносни причини, не вметнувајте батерии со оштетена изолација.

Отклучување / заклучување:
Електронската цигара Umbrella CUBE + се отклучува со последователно, брзо притискање на копчињата 3 пати по ред.
Се заклучува на ист начин.

Течност за налевање:
Отстранете го POD резервоарот од батеријата со едноставно влечење.
Извадете го греачот од POD резервоарот и капнете неколку капки течност директно на греачот (само при прво налевање или замена на греач).
Вратете го греачот во POD резервоарот, отворете го гумениот чеп и наполнете го резервоарот преку отворот за полнење на течноста. Вратете го POD резервоарот на батеријата и почекајте MINIMUM од 5 минути за греачот да ја апсорбира течноста.

Прилагодување на протокот на воздух:
Прилагодувањето на протокот на воздух на моделот Umbrella CUBE се врши со едноставно поместување на лизгачот од предниот дел на POD резервоарот.

Користење:
Неопходно е да се задржи притиснато копчето за активирање додека се користи електронската цигара.

Прилагодување на моќност:
Излезната моќност се прилагодува со притискање на копчињата + и -. Максималната излезна моќност на моделот CUBE + е 80W.

Полнење на батерија:
Бидејќи Cube + користи надворешни 18650 батерии, полнењето може да се направи преку USB-портата на самиот уредот или преку надворешен полнач за батерии. Ако батеријата се полни преку USB порта, потребно е да го поврзете кабелот со кој било USB извор на напојување (ѕиден адаптер, компјутер ...), а другиот дел / дел да го поврзете на USB-портата на електронската цигара. За време на полнењето, индикаторот за полнење на батеријата на LED дисплејот покажува колку е батеријата полна. Umbrella CUBE + исто така може да се користи додека батеријата се полни.

Уред MENU:
Држењето на копчињата + и - истовремено ќе влезете во менито Umbrella CUBE +.
Во менито можете да видите многу информации и да направите разни поставки.
Може да се движите низ менито со копчињата + и - и да ги потврдите поставките со притискање на копчето за активирање.
Сликите подолу го прикажуваат целосното мени на уредот.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.