Umbrella FIT POD

Umbrella FIT POD

Availability: На состојба

МАЛЕЛЕГАНТЕНМОДЕРЕНСОВРШЕНСТВО НА ВКУСОВИ И КОЛИЧИНА НА ПАРЕА

ден 1.040,00

VIP цена: ден 936,00

* Задолжителни полиња

ден 1.040,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

МАЛ – ЕЛЕГАНТЕН– МОДЕРЕН – СОВРШЕНСТВО НА ВКУСОВИ И КОЛИЧИНА НА ПАРЕА

Umbrella fit elektronska cigareta1

FIT POD-от е дизајниран за Umbrella компанијата со специјален POD резервоар со зголемена запремнина од 1ml. Системот на греачи и протокот на воздух се произведени по најнова технологија, така што користењето на овој уред е скоро еднакво на совршенство.

Umbrella fit elektronska cigareta1

За најдобро уживање препорачуваме со овој уред да користите течности со поголема концентрација на никотин – посебно од  Umbrella Nic Salt  линијата.

Umbrella fit elektronska cigareta1

Карактеристики:
Капацитет на резервоарот: 1 ml
Отпор на греачот: 1,4 ohm
Капацитет на батеријата: 310 mAh
Димензии: 87,45mm x 13,9mm x 8mm

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella FIT батерија
1 x Umbrella FIT POD резервоар (1ml / 1,4 ohm)
1 x USB кабел за полнење
2 x продолжеток за полнење течност

Користење

Umbrella FIT POD електронската цигара има сензор кој автоматски ја активира батеријата при повлекување.

Полнење на батеријата

Кога LED индикаторот ќе засвети 10 пати со ред, тоа е знак дека батеријата е празна. Внимателно приклучете го USB кабелот во Micro USB port-от на дното од батеријата.
Kористете висококвалитетен 5V ѕиден адаптер и USB кабел кој го добивате во пакувањето.
При полнењето на батеријата LED индикаторот свети без престан, кога батеријата ќе се наполни LED индикаторот престанува да свети. Umbrella FIT POD можете да го користите и додека се полни батеријата.


НАПОМЕНА: Не ја користете FIT POD цигарата ако FIT POD РЕЗЕРВОАРОТ е празен, a доколку при користењето почувствувате дека вкусот се променил или количината на пареа се намалила, тоа е знак дека РЕЗЕРВОАРОТ треба да се замени со НОВ.

Umbrella fit elektronska cigareta1
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.