Umbrella IORE PLUS

More Views

Umbrella IORE PLUS

Availability: На состојба

Umbrella IORE + е најнов POD koga, како и неговите предходни, дава модерен,минималистички дизајн, како и IORE технологија која обезбедува голема количина на пареа со изразен и константен вкус на арома.
Совршен е за MTL вовлекување.
ден 1.045,00

VIP цена: ден 940,50

* Задолжителни полиња

ден 1.045,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella IORE + е најнов POD koga, како и неговите предходни, дава модерен минилистички дизајн,како и IORE технологијата која обезбедува голема количина на пареа со изразен и константен вкус на арома.

Umbrella IORE PLUS elektronska cigareta1

Течности који се препорачуваат за користење на Umbrella IORE PRO уред се Umbrella Nic Salt течности.мозат да се користат и течностите на Umbrella Basic, Umbrella Fresh i Umbrella Ole.

Карактеристики:
Должина: 103mm
Ширина: 25mm
Длабочина: 14mm
Запремнина Под Тенк: 2ml
Отпор на греач: 1 ohm (MASH)
Капацитет на батерија: 490mAh
Максимална излезна сила: 12W

Содржина на пакеот:
1 x Umbrella IORE + POD
1 x Umbrella IORE + POD tank 1ohm

Umbrella IORE PLUS elektronska cigareta1

Како се користи

Користење:
Umbrella IORE + не поседува дугме за активирање,туку поседува сензор во себе кој автоматски ја активира батеријата при повлекување.

Umbrella IORE PLUS elektronska cigareta1

Греачи

POD-ови со интегриран греаач се потросен дел на секоја електронска цигара и потребно е да се мењаат редовно.

Знаци за замена на POD-ови со интегриран греач za НОВИ:
- Кога вкусот на течноста значително ке се промени
- Кога уредот престанува да прави пареа (греачот изгорел поради регуларно користење или поради користење на уред без течност.)
- Кога од уредот тече течност (поради редовно користење на греачот,при крај на животен век,материјалот околу греачот се троши и пробива кој има својство на апсортиција, а потоа доаѓа до протекување. )

-Траење на POD-a со интегриран греач зависи искључиво од интезитетот на користење и модел на електронската цигара.

Полнење на батеријата:

Потребно е да ја прикључите на било кој УСБ извор на полнење(зидни адаптер,компјутер...), а другиот дел го прикључувате во Type C USB port на електронската цигара. Кога батеријата ќе се наполни а лампицата на цигарата престанува да свети Umbrella IORE PRO модел може да се користи и додека се полни.

Umbrella IORE PLUS elektronska cigareta1

Ставање на течност:

Најпрво е потребно да се отвори капачето од врвот на Под-от,а после тоа да се отвори силиконскиот отвор кој се наоѓа од страна на тенкот и низ отворот се става течноста во тенк-от

НАПОМЕНА: ПРИ ПРВОТО СТАВАЊЕ НА ТЕЧНОСТ ОБАВЕЗНО ПОЧЕКАЈТЕ 5мин ЗА ДА ГРЕАЧОТ ДОБРО ВПИЕ ОД ТЕЧНОСТА!

Umbrella IORE PLUS elektronska cigareta1

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.