Umbrella IORE PRO

More Views

Umbrella IORE PRO

Availability: На состојба

Umbrella IORE PRO – достоен наследник, IORE POD електронски цигари,модерен, минилистички дизајн, a притоа и ултра лесен - само 58g!
Соврсен за MTL вовлекување.
ден 1.390,00

VIP цена: ден 1.251,00

* Задолжителни полиња

ден 1.390,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella IORE PRO – достоен наследник IORE POD електронски цигари, модерен, минилистички дизајн, а притоа и ултра лесен - само 58g!
IORE технологија обезбедува голема количина дим со изразени и константен вкус на арома.

Umbrella IORE PRO elektronska cigareta1

Течности који се препорачуваат за користење на Umbrella IORE PRO уред се Umbrella Nic Salt течности.мозат да се користат и течностите на Umbrella Basic, Umbrella Fresh i Umbrella Ole.

Карактеристики:
Должина:101mm
Ширина: 26mm
Длабочина: 26mm
Запремнина Под Тенк: 2ml
Отпор на греач: 0,8 ohm
Капацитет на батерија: 1000mAh
Максимална излезна сила: 15W

Содржина на пакеот:
1 x Umbrella IORE PRO POD
1 x Umbrella IORE PRO POD tank 0,8ohm
1 x USB кабел за полнење

Umbrella IORE PRO elektronska cigareta1

КАКО СЕ КОРИСТИ

Користење:
Umbrella IORE PRO има тастер за активација,ама неопходно е да се притисне при користење бидејќи овој модел содржи сензор кој автоматски ја активира батеријата при вовлекување на воздух од POD tank.

Umbrella IORE PRO elektronska cigareta1

Греач

POD-ови со интегриран греаач се потросен дел на секоја електронска цигара и потребно е да се мењаат редовно.

Знаци за замена на POD-ови со интегриран греач za НОВИ:
- Кога вкусот на течноста значително ке се промени
- Кога уредот престанува да прави пареа (греачот изгорел поради регуларно користење или поради користење на уред без течност.)
- Кога од уредот тече течност (поради редовно користење на греачот,при крај на животен век,материјалот околу греачот се троши и пробива кој има својство на апсортиција, а потоа доаѓа до протекување. )

-Траење на POD-a со интегриран греач зависи искључиво од интезитетот на користење и модел на електронската цигара.

Полнење на батеријата:

Потребно е да ја прикључите на било кој УСБ извор на полнење(зидни адаптер,компјутер...), а другиот дел го прикључувате во Type C USB port на електронската цигара. Кога батеријата ќе се наполни а лампицата на цигарата престанува да свети Umbrella IORE PRO модел може да се користи и додека се полни.

Umbrella IORE PRO elektronska cigareta1

Ставање на течност:

Најпрво е потребно да се отвори капачето од врвот на Под-от,а после тоа да се отвори силиконскиот отвор кој се наоѓа од страна на тенкот и низ отворот се става течноста во тенк-от.Капачето на овој модел е дизајниран така да во секој момент може да видите колку течност ви останало во тенк-от!

Umbrella IORE PRO elektronska cigareta1

НАПОМЕНА: ПРИ ПРВОТО СТАВАЊЕ НА ТЕЧНОСТ ОБАВЕЗНО ПОЧЕКАЈТЕ 5мин ЗА ДА ГРЕАЧОТ ДОБРО ВПИЕ ОД ТЕЧНОСТА!

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.