Umbrella ONE PLUS

More Views

Umbrella ONE PLUS

Availability: На состојба

Umbrella ONE PLUS - достоен наследник на моделот Umbrella ONE со посилна батерија и помоќни перформанси
ден 1.599,00

VIP цена: ден 1.439,10

* Задолжителни полиња

ден 1.599,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella ONE PLUS - достоен наследник на моделот Umbrella ONE со посилна батерија и помоќни перформанси

Umbrella one plus elektronska cigareta1

Опремен е со батерија од дури 1700mAh, што е доволно за два дена користење без полнење, а капацитетот на POD резервоарот е 2ml течност.

Umbrella ONE PLUS е наменет за почетници кои сакаат елегантен уред лесен за користење, како и за постоечки корисници кои сакаат едноставен и елегантен уред кој обезбедува уникатно корисничко искуство MTL.

Течностите препорачани за употреба во уредот Umbrella ONE се течности Umbrella Nic Salt. Може да се користат и течности од палетата Umbrella Basic и Umbrella Ole.

Карактеристики:
Должина: 113,5 мм
Дијаметар: 19 мм
Тежина: 61 g
Капацитет на резервоарот: 2ml
Капацитет на батеријата: 1700 mAh

Содржина на пакетот:
1 x батерија Umbrella ONE PLUS
1 x Umbrella ONE POD резервоар
со интегриран грејач од 1,2 оми
1 x празно шише за лесно истурање на течноста
1 x USB кабел за полнење од тип C

Umbrella one plus elektronska cigareta3

Активирање:

Подот на резервоарот е магнетски прикачен на батеријата. На горниот дел од резервоарот за POD и батеријата има мало испакнување / вдлабнатина што всушност е точното место каде што треба да се спушти POD резервоарот на батеријата за да оствари контакт. Поставете го резервоарот POD правилно на батеријата и брзо отклучете ја батеријата со притискање на копчето 5 пати по ред. Батеријата е заклучена на ист начин. Ако цигарата не се користи повеќе од 5 минути, заштитниот систем ќе ја заклучи батеријата. Во овој случај, треба повторно да ја отклучите батеријата со притискање на копчето 5 пати по ред.

Umbrella one plus elektronska cigareta4

Истурање течности:

Вметнете ја иглата од шишето во делот за полнење на течноста под дното на резервоарот и притиснете надолу така што ќе се појави отвор низ кој течноста поминува во резервоарот.
Истурете ја течноста до означената линија MAX на подот на резервоарот, избришете го вишокот течност со марамче и ставете го резервоарот на батеријата.

НАПОМЕНА: По првото поливање на течноста, задолжително почекајте најмалку 5 минути за грејачот добро да ја впие течноста.

Користете:

Неопходно е да го држите копчето за активирање притиснато додека се користи електронската цигара.
За време на употребата, LED диодите на копчето ќе светат зелено, сино или црвено во зависност од моменталното полнење на батеријата. Зелената означува дека батеријата е полна помеѓу 100% и 60%, сината - помеѓу 60% и 20% и црвената - помеѓу 20% и 0%.

Полнење на батеријата:

Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакувањето. Потребно е да го поврзете кабелот со кој било USB извор на напојување (ѕиден адаптер, компјутер...), а другиот дел да го поврзете на USB-портата на електронската цигара.
Umbrella ONE + може да се користи и додека се полни батеријата. За време на полнењето, ЛЕР ќе свети црвено, а кога ќе се наполни, светилката ќе престане да свети.

Umbrella one plus elektronska cigareta5
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.