Umbrella TREND PLUS

More Views

Umbrella TREND PLUS

Availability: На состојба

Доколку сакате едноставен уред, елегантен дизајн од голем избор на дизајни,који дава голема количина на пареа и богат вкус,тогаш Umbrella Trend + е правото решение за вас.
Идеален е за MTL начин на користење.

ден 1.690,00

VIP цена: ден 1.521,00

* Задолжителни полиња

ден 1.690,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella TREND + е достоен наследник,TREND POD модел со батерија од дури 800mAh и максимална излезна сила од 22W. Благодарејки на Trend + MESH 0.8Ω MTL Pod овој уред овозможува голема количина на пареа со богат вкус.

Umbrella trend plus elektronska cigareta1

Течности који се препорачуваат за користење на Umbrella TREND PLUS уред се Umbrella Nic Salt течности.можат да се користат и течностите на Umbrella Basic, Umbrella Fresh i Umbrella Ole течности како и останати течности чии однос е PG/VG 50/50.

Карактеристики:
Димензии:
107mm x 24.5mm x 15mm
Тежина: 47g
Запремнина Под Тенк: 2ml
Капацитет на батерија: 800mAh
Максимална излезна сила: MAX 22W

Содржина на пакеот:
1 x Umbrella TREND + батерија
1 x TREND+ MESH 0.8Ω MTL Pod
1 x USB КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ

Umbrella trend plus elektronska cigareta1

Како се користи

Користење:
Umbrella TREND+ има тастер за активацијама неопходно е да се притисне при користење бидејќи овој модел содржи сензор кој автоматски ја активира батеријата при вовлекување на воздух од POD tank.

Umbrella trend plus elektronska cigareta1

Греачи

POD-ови со интегриран греаач се потросен дел на секоја електронска цигара и потребно е да се мењаат редовно.

Знаци за замена на POD-ови со интегриран греач za НОВИ:
- Кога вкусот на течноста значително ке се промени
- Кога уредот престанува да прави пареа (греачот изгорел поради регуларно користење или поради користење на уред без течност.)
- Кога од уредот тече течност (поради редовно користење на греачот,при крај на животен век,материјалот околу греачот се троши и пробива кој има својство на апсортиција, а потоа доаѓа до протекување. )

-Траење на POD-a со интегриран греач зависи искључиво од интезитетот на користење и модел на електронската цигара.

Ставање на телност:

Umbrella TREND + модел доаѓа спремен за користење. Потребно е само да го наполните ПОД тенк со течност.
1. Тргнете ја мустиклата од ПОД тенкот.
2.Иглата од шишето гурнете во црвениот отвор ја од страна на ПОД тенкот
3.Наполнете го ПОД тенкот од отворот.
4. Почекајте 5мин пред користење после полнење на ПОД тенкот.

NAPOMENA: Доколку после некое време се појави капки од течноста помеѓу ПОД тенк и батеријата,избришете ја течноста пополека со марамче за да не се општети сензорот и батеријата.

Umbrella trend plus elektronska cigareta1

Полнење на батеријата:

Батерија се пуни искључиво преку оргиналниот кабел кој доаѓа во паковањето.Потребно е да ја прикључите на било кој УСБ извор на полнење(зидни адаптер,излезна сила не повеќе од 1А или компјутер...), а другиот дел го прикључувате во Type C USB port на електронската цигара. Кога ЛЕД индикатор свети црвена боја, батеријата е пуна 30%,кога свети портокалово полна е измеѓу 30-70% од капацитетот.Зелената индикација кажува дека батеријата е полна преку 70% а доколку не свети ЛЕД индикаторот тогаш е 100% полна.Umbrella TREND + може да се користи додека се полни.

Umbrella trend plus elektronska cigareta1

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.