Umbrella TREND POD

More Views

Umbrella TREND POD

Availability: Out of stock

Umbrella TREND - совршен POD систем со батерија од дури 800mAh во незамисливо мал уред.

ден 1.929,00

VIP цена: ден 1.736,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella TREND - совршен POD систем со батерија од дури 800mAh во незамисливо мал уред.

Заменски подови од 1 ohm за ДЛ и 1,4 ohm за МТЛ начин на користење во овозможуваат избор со кој ретко кој POD уред може да се пофали.

Содржина на пакетот:

1 x Umbrella TREND батерија
1 x Umbrella TREND POD резервоар Mesh 1 ohm ДЛ (вовлекување директно во плуќа)
1 x Umbrella TREND POD резервоар DC 1,4 ohm МТЛ (вовлекување прво во уста па во плуќа)
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики

Димензии: 88.3 x 24.5 x 14.5mm
Тежина: 43g
Капацитет на батеријата: 800mAh
Капацитет на POD резервоарот: 2ml
Излезна сила: 6W - 25W

Како се користи

1. Umbrella TREND моделот доаѓа спремен за користење. Потребно е само да се наполни POD резервоарот со течност.
2. Извадете го саканиот POD резервоар и отворете го гумениот чеп кој се наоѓа од страна.
3. Низ отворот на POD резервоарот налејте течност и добро затворете го гумениот чеп.
4. Пред првото повлекување ЗАДОЛЖИТЕЛНО почекајте минимум 5 минути за греачот добро да се натопи со течност.
5. Кога ќе го ставите POD резервоарот на батеријата LED индикаторот ќе засвети со бела боја во траење од една секунда.

НАПОМЕНА: Доколку после одредено време се појават капки течност помеѓу POD резервоарот и контактот на батеријата, лесно избришете ја течноста со марамче за да не се оштети сензорот или ќелијата на батеријата.

Индикации за наполнетост на батеријата

Кога во текот на користењето LED индикаторот ќе засвети со зелена боја, батеријата е наполнета помеѓу 100% и 70%, кога свети со портокалова боја, батеријата е наполнета помеѓу 70% и 30%, а кога свети со црвена боја, батеријата е наполнета наполнета под 30%.

Полнење на батеријата

Батеријата се полни единствено преку оригиналниот кабел кој го добивате во пакувањето. Потребно е да се приклучи кабелот со било кој USB извор на напојување (ѕиден адаптер, компјутер...), а другиот дел да се приклучи на USB port-от на електронската цигара. Кога во текот на полнењето LED индикаторот ќе засвети со црвена боја, батеријата е наполнета под  30%, кога ќе засвети со портокалова боја, батеријата е наполнета помеѓу 30% и 70%, а кога ќе засвети со зелена боја, батеријата е наполнета повеќе од 70%. Кога батеријата е целосно наполнета LED индикаторот престанува да свети. Umbrella TREND може да се користи и додека се полни батеријата.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.