VAPE 800 PUFFS LUX Peach Apple 2%

More Views

VAPE 800 PUFFS LUX Peach Apple 2%

Availability: На состојба

Електронска цигара за еднократна употреба Umbrella 800 Puffs LUX Peach Apple - Освежителен вкус на сок од праска и јаболко.

ЕЛЕГАНЦИЈА, РАФИНИРАН ДИЗАЈН И ДОКАЖАН КВАЛИТЕТ!
Модел обложен со кожа кој овозможува совршено да лежи во вашата рака при употреба!


VAPE 800 PUFFS за еднократна употреба (еквивалент на 40 цигари) содржи 2ml течност со јачина од 2% ник сол.

Идеален е и за НОВИ и за ИСКУСНИ VAPERS!

- АКО сакате: ТРЕНД - МОДЕРЕН ДИЗАЈН - КОМФОР и УДОБНОСТ при користење секој ден
- Подготвен за употреба веднаш - НЕМА активирање, полнење на батеријата, истурање течност
- Кога ќе се потрошат, се фрлаат на место определено за рециклирање на батериите.


ден 370,00
OR

VIP цена: ден 333,00

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

95% побезбедна алтернатива на вистинските цигари – потврди британското Министерство за здравство
Кај електронските цигари за еднократна употреба Umbrella нема чад, катран, жолти заби, последиците од пасивното пушење тутунски цигари, токсични материи ...


Jednokratni disposable vape 800 puffs

Електронска цигара за еднократна употреба Umbrella 800 Puffs LUX Peach Apple - Освежителен вкус на сок од праска и јаболко

Umbrella електронска цигара за еднократна употреба 800 PUFFS (еквивалент на пушење до 40 цигари) содржи 2ml течност со јачина од 20 mg / ml според специјална формула за никотинска сол.
Состав: пропилен гликол, растителен глицерин, никотинска сол и арома.
Подготвен е за употреба веднаш по отпакувањето, отстранувајќи ја пластичната заштита од горниот и долниот дел на уредот и трае до 800 вовлекувања .
Кога цигарата престанува да произведува пареа или кога светлото престанува да свети, тоа е знак дека е празна и може да се фрли на место определено за рециклирање на батериите.
Доколку немате такво место во близина, слободно донесете го во нашата најблиска продавница и ние ќе ви го оставиме!
Не се препорачува за малолетници, трудници и доилки.
Се препорачува внесот на никотин да не надминува 60 mg за 24 часа. За течности со 20 mg/ml, максималната препорачана доза во рок од 24 часа е 3 ml.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Q: Колку долго ќе трае цигарата за еднократна употреба?
A: Во зависност од должината / времетраењето на секое влечење, тоа ќе ви овозможи до 600 вдишувања.

Q: Која е гаранцијата?
A: Замена на цигара за еднократна употреба е дозволена само доколку при купувањето се открие нејзиниот дефект на лице место, во спротивно не подлежи на гаранција БИДЕЈЌИ Е ЗА ЕДНА УПОТРЕБА!

Q: Што е со цигара што престанала да работи?
A: Цигара за еднократна употреба не може да се наполни со течност, ниту пак батеријата може да се наполни, па се фрла откако ќе престане да работи.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.