PLAYBOY PIEZO GAMING

More Views

PLAYBOY PIEZO GAMING

Availability: На состојба

Playboy запалки - Една од најдобрите и најважните брендови во светот

Заштеда: 20%

Цена: ден 495,00

Special Price ден 396,00

OR

Важи од 01.10.2023. do 31.10.2023. или до истекот на залихата.

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Playboy запалки - Една од најдобрите и најважните брендови во светот

Тие имаат германски сертификат TUV Rheinland, што значи:
- Тестирано и обезбедено
- ISO сертификат (ISO 9994-2008)
- Тестирано со капка од 1.5m> без оштетување
- Тестирани при високи температури (65 ° C за 4 часа)> без оштетување
- Висок квалитет и долготрајни !!!

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.