Атомизер Zeus Sub Ohm 5ml

More Views

Атомизер Zeus Sub Ohm 5ml

Availability: На состојба

Атомизаторот на Зевс под-ом претставува вистинско совршенство. Geek Vape со гордост кажува дека овој атомизатор е најдобриот што досега го произвеле. Користејќи ја најновата GV Mesh технологија, овој атомизатор обезбедува совршено избалансиран сооднос пареа по вкус за време на употребата.
ден 2.012,00

VIP цена: ден 1.810,80

* Задолжителни полиња

ден 2.012,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Слични производи

Oпис

Детали за производот

СОДРЖИНА НА ПАКЕТ
1 x Атомизер Zeus Sub ohm
1 x Mesh Z1 грејач 0,4ohm
1 x Mesh Z2 0,2ohm грејач
1 x резервно стакло 3,5 ml
1 х алатка за грејач

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
- Должина: 42,5 мм (без продолжување на устата,
- Дијаметар: 26мм,
- Капацитет: 5ml,
- Навој: 510

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Атомизаторот на Зевс под-ом претставува вистинско совршенство. Geek Vape со гордост кажува дека овој атомизатор е најдобриот што досега го произвеле. Користејќи ја најновата GV Mesh технологија, овој атомизатор обезбедува совршено избалансиран сооднос пареа по вкус за време на употребата.

ПОЛНЕЊЕ НА АТОМИЗЕР
Течноста се истура во атомизаторот одозгора. Прво, одвртете го врвот на атомизаторот и истурете ја течноста низ дупките. За време на првото истурање, почекајте неколку минути за грејачите добро да ја апсорбираат течноста.

Замена на грејачот
Прво, одвртете ја основата на атомизаторот од телото на атомизаторот и потоа отстранете ја грејачот од телото на атомизаторот со прстите или алатката што доаѓа во пакетот.

ЗАБЕЛЕШКА
Поради малата отпорност на грејачот во овој атомизатор, не препорачуваме употреба на течности со концентрација на никотин поголема од 6mg / ml.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.