Атомизер Zlide 4ml

More Views

Атомизер Zlide 4ml

Availability: На состојба

Zlide Атомизерот доаѓа кај нас од Innokin. Направено е во соработка со најпознатиот вајпер на денешницата, Фил Бусард и е вистинско мало совршенство.
Во зависност од тоа со кој грејач се користи, тој може да биде идеален и за употреба на МТЛ (1,2 ом) и за ДЛ (0,8 ом).
ден 1.559,00

VIP цена: ден 1.403,10

* Задолжителни полиња

ден 1.559,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

СОДРИНА ЗА ПАКЕТ
1 x Innokin Zlide атомизер 4ml
1 x Z грејач 0,8 ом
1 x Z грејач 1,2 ом
1 x резервно стакло
1 x гумен диктонзи
1 х алат за греачот

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
- Должина: 48мм
- Дијаметар: 24мм,
- Капацитет: 4мл,
- Навој: 510

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Zlide Атомизерот доаѓа кај нас од Innokin. Направено е во соработка со најпознатиот вајпер на денешницата, Фил Бусард и е вистинско мало совршенство.
Во зависност од тоа со кој грејач се користи, тој може да биде идеален и за употреба на МТЛ (1,2 ом) и за ДЛ (0,8 ом).

ПОЛНЕЊЕ НА АТОМИЗЕРОТ
Течноста се истура во атомизаторот одозгора. Прво, извадете ја устата и турнете го горниот дел на атомизаторот до означената страна, а потоа низ отворот истурете ја течноста во атомизаторот. За време на првото истурање, почекајте неколку минути за грејачите добро да ја апсорбираат течноста.

Замена на грејачот
Грејачот е прицврстен за основата на атомизерот. Прво, одвртете ја основата на атомизерот од телото на атомизерот , а потоа одвртете го грејачот од основата и поставете нов грејач на своето место.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.