Греач за Melo 300 ES Sextuple 0,17ohm

More Views

Греач за Melo 300 ES Sextuple 0,17ohm

Availability: На состојба

Греач за Melo 300 ES Sextuple 0,17ohm
ден 319,00
OR

VIP цена: ден 287,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Резервен грејач за ES Sextuple 0,17ohm може да работи под напон и до 300W. Атомизерот MELO 300 користи моќен ES Sextuple 0,17ohm глава која во себе има дури шест посебни намотки на грејачот и можат да работат со капацитет до 300W кои при работа можат да прават неверојатно голема пареа.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.