Umbrella IZI POD Premium Tobacco

More Views

Umbrella IZI POD Premium Tobacco

Availability: На состојба

Одберете ја омилената арома за вашиот  IZI POD и искусете права промена и задоволство!

ден 220,00

VIP цена: ден 198,00

* Задолжителни полиња

ден 220,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

ВАЖНА НАПОМЕНА: Новите POD танкови за IZI VAPE модел не се компактибилни со стариот IZI модел!

Umbrella IZI POD Premium Tobacco - Bеројатно најверен вкус на тутун кој досега сте го пробале.

Спецификација:
- Наполнет (pre-filed) POD резервоар за IZI Device електронска цигара
- Зафатнина на POD резервоарот 2ml
- Отпор на греачот 1,2ohm
- Материјал за грејни елементи: MESH coil
- Концентрација на никотин:
  * 0% (0mg/ml)
  * 1% (10mg/ml)
  * 2% (20mg/ml)


Со IZI POD-от заборавете на:
- кашлица, суво грло и последици од пасивно пушење од тутунските цигари,
- непријатен мирис, пепелници и отпушоци,
- полнење на атомизери, протекување и чистење...

Umbrella IZI POD

IZI POD-овите се наполнети со течност со никотински соли и претставуваат права револуција во светот на електронските цигари.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.