Греач EUC Traditional 0,3ohm

More Views

Греач EUC Traditional 0,3ohm

Availability: На состојба

ден 170,00
OR

VIP цена: ден 153,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Замена на грејачот:
ЕУЦ грејачи не се запечатени за кој било дел од атомизерот и се наоѓаат помеѓу основата на атомизерот и телото на распрснувачот. Потребно е да се исклучи основата од телото, да се отстрани стариот грејач и да се постават новите на своето место.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи