Umbrella VIP клуб

Umbrella VIP клуб на своите членови донесува траен попуст на производите кои не се на акција!
Член на Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште со Македонија стално или привремено. Со купување на роба од нашиот асортиман во висина на сметка од 3000ден минимум се исполнува условот да постанете VIP член. Пополнувате пристапница за зачленување и тоа важи во сите Umbrella продажни места ширум Македонија.
Детален правилник VIP клуб погледнете ОВДЕ.