Батерија 18650 Sony VTC 4 30A - 2100mAh

More Views

Батерија 18650 Sony VTC 4 30A - 2100mAh

Availability: Out of stock

High-rateбатерија SONY US18650VTC4 е многу квалитетна и безбедна батерија која ја препорацуваме за користење со сите модови кои имаат голема излезна моќ и функции за температурна контрола.
ден 659,00

VIP цена: ден 593,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

High-rate батерија SONY US18650VTC4 е многу квалитетна и безбедна батерија која ја препорачуваме за користеењ со сите модови кои имаат поголема снага и функции за температурна контрола. - SONY US18650VTC4, - 30A, - Капацитет од 2100mAh, многу квалитетна и безбедна,стабилна и дилготрајна батерија.Мерки на претпазливост: -Доколку течноста дојде во допир со очите не ги тријте! Исплакнете ги оците со топла вода и побарајте веднас медицинска помош. Не изложувајте ја батеријата на висока температура или директна сончева енергија.Во спротивно ќе може да дојде до прегревање и да се физички оштети.-Не користите ја батеријата доколку има непријатен мирис или се сама загрева, промени боја или е деформирана на било кој начин се цини чудна. Не комбинирајте ја батеријата со друг тип на батерии со различен капацитет или бренд. -Не удирајте, не ја фрлајте и не ја изложувајте ја батеријата на физицки оштетувања. Не ја оштетувајте обвивката на батеријата, не ја топете со вода како би го сочувале квалитетот и капацитететот на истата. Во случај кога не ја користите батеријата чувајте ја на собна температура надвор од Вашиот мод. Не лемете жици и други метални предмети на батеријата бидејќи може да предизвикате спој и да ја оштетите батеријата.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи