Trustfire полнач за 18650 батерии.

More Views

Trustfire полнач за 18650 батерии.

Availability: На состојба

Овој полнач има два слота за истовремено полнење на батерии.
ден 1.259,00
OR

VIP цена: ден 1.133,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Кај некои модели електронски цигари се користат повеќе од една 18650 батерии советуваме батериите да се полнат на електронски полнач.Овој полнач има два слота за истивремено полнење на батериите. Содржина на пакет: 1 x TrustFire полнач за батерија, 1 x кабел за полнење. Карактеристики: Влез: AC 100-240V 50/60Hz 200mA, Излез 1: 4.2V 500mA,Излез 2: 4.2V 500mA. Покрај18650 батерија на овој полнач можете да полните и следниве батерии: 10430, 10440, 14500, 16340, 17670, 18500, 18350.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.