X Mode 200W TC

More Views

X Mode 200W TC

Availability: На состојба

Најмоќниот мод од нашиот асортиман со функции за температурна контрола.
ден 3.770,00

VIP цена: ден 3.393,00

* Задолжителни полиња

ден 3.770,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Најмоќниот мод од нашиот асортиман со функции за температурна контрола .Користи 3 батерии од моделот 18650 кои не се составен дел од пакетот.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.