Греач Z Coil 1,2 ohm

More Views

Греач Z Coil 1,2 ohm

Availability: На состојба

Mesh Z греач 1,2 ом - заменски грејач за атомизерот на Innokin Zlide.
Отпорот на грејачот е 1,2 оми, што го прави идеален за употреба на MTL.
Препорачаната излезна моќност за користење на овој грејач е 10W до 14W.

ден 155,00
OR

VIP цена: ден 139,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Слични производи

Oпис

Детали за производот

Mesh Z греач 1,2 ом - заменски грејач за атомизерот на Innokin Zlide.
Отпорот на грејачот е 1,2 оми, што го прави идеален за употреба на MTL.
Препорачаната излезна моќност за користење на овој грејач е 10W до 14W.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.