ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

Почитувани потрошувачи,

Ве известуваме дека повторно е активно продажното место на Киро Крстевски бр.8, Скопје нас. Кисела Вода секој работен ден од 08h- 18h.

Повелете Ве очекуваме,
Ваша Амбрела