Corona update - Ново работно време

Почитувани,

Ве известуваме дека од 15.05.2020. отворени се нашите продажни места во моловите.

Истите ќе работат со следново работно време:
City Mall, Capitol Mall i Ramstore Mall од понеделник до сабота од 10 до 18 часот. Недела е неработен ден.

Retail Point Park од понеделник до недела од 10 до 22 часот.

Централата на Umbrella, на ул Киро Крстески 8 во Кисела Вода ќе работи од понеделик до петок од 8 до 16 часот.

За сите дополнителни информации можете да ги добиете на тел: 072/230-107 и 070 348 020