Umbrella Shop во East Gate Mall

Со огромно задоволство Ве покануваме на големото отварање на Umbrella shop во East Gate Mall.

Следете го овој настан, и дознајте ги попустите и промоциите на нашиот асортиман.

Ве очекуваат СУПЕР иненадувања!!!