Flavour Art се повторно достапни во сите продажни места на Амбрела

Почитувани Клиенти ве известуваме дека единствените клинички и лабараториски течности Flavour Art се повторно достапни во сите продажни места на Амбрела.

Посететене и одберете го вашиот омилен вкус.