Промоции

Ве информираме дека започнуваме со Промоција на производите од Umbrella во Еуро Фрам аптеките.
За време на промоцијата за секој купен производ добивате " ПОДАРОК"
ПОСЕТЕТЕ НЕ!!!

- 25.03.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Градски Зид, ул.Даме Груев бр.14 лок.23;
- 26.03.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Бастион, ул. Маршал Тито бр.71;
- 27.03.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Веро Центар, бул.Кочо Рацин Т.Ц Веро 9;
- 28.03.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Разловечко Востание, ул.Мирче Ацев бр.2;
- 29.03.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Кјуби, ул.11-ти Октомври бр.25;
- 01.04.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Автокоманда, ул.Бапчор б.б;
- 02.04.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Рамсторе Н.Лисиче, ул.Февруарски Поход бр.46;
- 03.04.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Маџари, ул. Карл Либкнехт бр.58 б;
- 04.04.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Ченто, ул. Маџари.б.б и
- 05.04.2019. 11 -16 часот - Аптека Еуро Фарм Поликлиника Ченто, ул.Маџари бр.76.

Се гледаме!