Важно известување

Почитувани потрошувачи!

Ве известуваме дека според новиот закон за тутун кој важи од 01.04.2020. а со него се опфатени и течностите за електронски цигари, ние имаме обврски кон државните институции.
Со оглед на настанатата состојба работите се одложија и чекаме нивни одговор.
Ве молиме за трпение.
Штом добиеме одговор веднаш ќе Ве известиме.
Однапред Ви бладариме на разбирањето.

Останете во добро здравје.