Nic Salt - течности со никотински соли

На сам почеток да разјасниме – течности со никотински соли не се солени.
Течностите со сол во комбинација со квалитетен POD-уред ќе му дадат на секој пушач највистинска смисла за користење цигари од тутун, но ајде да започнеме од почеток.

Која е разликата помеѓу течностите со никотински соли, и стандардните електронски течности за цигари?

Течностите со никотин соли (ако Nic Salt, Salt Nic, Salt Nicotine ) содржат пропилен гликол, растителен глицерол, арома, но не и замрзнат никотин (се наоѓаат во стандардни течности за е-цигари). Со додавање на одредени киселини, никотинот станува солена форма.

Што значи ова во преводот?

Киселината додадена на никотин за замрзнување служи за намалување на неговата pH вредност, предизвикувајќи потрошувачка на никотин соли да го намалат таканаречениот хит на грлото (ако Throat hit, TH ), па затоа е изводливо да се користат течности со многу поголема концентрација на никотин од течностите со никотин од freebase и од таа причина течностите со соли на никотин генерално се произведуваат при повисоки концентрации на никотин. Ова ни овозможува да внесеме поголема количина на никотин со помалку пареа и со тоа да го задоволиме барањето за никотин.

Како работи NicSalt ?

Тоа е т.н. "удар на грлото" тајна на течностите со никотин соли. Како што напишавме погоре, ударот во грлото на никотинските соли е многу помек и не создава иритација кога се користи. Ова нè доведува до реченица на почетокот на овој текст, користењето ПОД-уред со NicSalt течности е многу поблизу до рутината што ја имаат пушачите:
После повлекувањето неколку пати, уредот се става настрана и количината на никотин што се внесува преку само неколку повлекувања е повеќе од доволна. Ова чувство е многу блиску до користење цигари од тутун.

За кого се наменети течностите со никотински соли?

- Ако ја барате вистинската комбинација за оставање цигари од цигари, Nic Salt и квалитетна електронска цигара POD се вистинскиот избор за вас
- Ако во некои ситуации ви е непријатно ослободување на пареа облаци од моќни режими, дискретен POD-уред исполнет со течности Nic Salt е идеална алтернатива.

За кого НЕ СЕ НАМЕНЕТИ течностите со никотински соли?

Овој дел од текстот е многу важен и Ве молиме, обрнете внимание на тоа. Ако сте во една од следниве групи на корисници, не препорачуваме да користите течности сo никотински соли.
- Облаците на пареа се многу важни за вас
- Сакате ланчано да повлекувате пареа (неколку пати по ред за кратко време)
- Веќе имате Мод со силен атомизатор (под 1 ом) во кој користите течности со низок процент на никотин
- Ударот во грлото за време на употребата е многу важен за вас.

Заклучок:

- Помала и поелегантна електронска цигара - ПОД
- Чувство близу до користење на цигари од тутун
- Помалку повлекување во текот на денот а вкупниот дневен внес на никотин е ист.

Оваа комбинација (течности NicSalt со уреди POD) го револуционираше електронскиот пазар на цигари!

Асортиманот на течности Umbrella NicSalt можете да го видите на следниот ЛИНК.