Нов Umbrella Shop во POINT RETAIL парк

Ве очекуваме на новоотворениот малопродажен салон во POINT RETAIL парк секој ден од 10 до 22 часот.
Шопинг центарот се наоѓа на местото на некогашната фабрика ТИПО, стратешка комуникациска точка помеѓу скопските населби Центар, Карпош, Бутел и Чаир. На продажното место на Амбрела ќе имате прилика да се запознаете со нашите производи : е-цигари, запалки, ховербордови,сребрена ракавица, наргиле, Плејбој кондоми...
За вас подготвивме полно изненадувања и подароци, a нашиот љубезен персонал ќе Ви го понуди нашиот асортиман.

ПОПУСТ од -20% по повод отварањето важи до 22.12.2019. год

Се гледаме!